Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Δεν θα στηρίξουμε το ευρώ


Δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας

Ο βρετανός υπουργός Οικονομικών, Αλιστερ Ντάρλινγκ, δήλωσε σήμερα ότι είναι σημαντικό να γίνει ό,τι είναι δυνατό για τη σταθεροποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών, πρόσθεσε όμως ότι η χώρα του δεν θα προσφέρει στήριξη στο ευρώ.

Τις δηλώσεις αυτές...


έκανε από τις Βρυξέλλες, όπου οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεδριάζουν εκτάκτως για την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης με στόχο να πείσουν τις αγορές ότι το ευρώ είναι σταθερό νόμισμα και να προλάβουν μία παρόμοια με την ελληνική κρίση.

"Πρέπει να δείξουμε ξανά σήμερα ότι με τη συνεργασία μπορούμε να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση, δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο την ανάκαμψη που βρίσκεται σε εξέλιξη με αργούς ρυθμούς. Και θα συμμετάσχουμε σε αυτό. Αλλά αναφορικά με τη στήριξη του ευρώ, αυτό αφορά προφανώς τις χώρες της ευρωζώνης", είπε ο Ντάρλινγκ στους δημοσιογράφους

Η Βρετανία είναι μέλος της Ε.Ε αλλά όχι και της ευρωζώνης.
PS
Ούτε η Σουηδία ειναι μέλος της Ευρωζώνης αλλά αν χρειαστεί θα στηρίξει της προσπάθεια.
Βρετανία, να παίρνεις τα αντισταθμιστικά κονδύλια για τις γεωργικές παραγωγές σου είναι καλά ;;;; και ποιος ξέρει τι άλλο , για να δώσεις θυμάσαι ότι δεν είσαι στη ζώνη του Ευρώ.
Μια ζωή, πουτάνα είσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: