Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σέ άλλη χώρα ζει η Κα Κατσέλη και μας έχει πλέον φλομώσει με αερολογίες...

Μείωση τιμών 20% στην αγορά αναμένει η κυβέρνηση (Θαύμααααα !!!!!)

Με πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομίας περιμένει το προσεχές διάστημα μείωση τιμών 20% στην αγορά.. (τα λένε και τα πιστεύουν)



Η κ. Κατσέλη δήλωσε δε ότι με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το ΥΠΟΙΑΝ περιμένει το προσεχές διάστημα οι τιμές να μειωθούν στην αγορά 20%. “Ένα από τα μεγάλα προβλήματα στην αγορά είναι ότι δεν έχουμε καθαρές τιμές ούτε από τους χονδρέμπορους στους λιανέμπορους ούτε από το λιανέμπορο στον καταναλωτή» είπε.

Στο πλαίσιο αυτό, η υπουργός Οικονομίας τόνισε ότι "με αγορανομικές διατάξεις που έρχονται λέμε ``καθαρές τιμές``, ``όλα πάνω στο τιμολόγιο``, κάτι που θα αποτελέσει ένα μεγάλο εξυγιαντικό μέτρο για την αγορά, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι τιμές, όπως υπολογίζουμε, γύρω στο 20%, αν όχι και περισσότερο. Παράλληλα, στο αμέσως επόμενο διάστημα, υιοθετούμε μέτρα και πολιτικές για την πλήρη διαφάνεια των παροχών του λιανεμπορίου, κυρίως για τη θεσμοθέτηση ειδικού τιμοκαταλόγου, για τη διασφάλιση της παρουσίας στο ράφι, τις προβολές, τις υπηρεσίες κ.α.».

Πηγή skai.gr

Πέρα απο την μείωση του εισοδήματος του Ελληνα για τα επόμενα χρόνια αλλη μείωση δεν πρόκειτε να υπάρξει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: