Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Οδός Νεων Μουδανιων - Ποτίδαιας


Οδός συμφοράς η οδός Νέων Μουδανιών Ποτίδαιας. 4 θανατηφόρα ατυχήματα σε ένα μήνα. Ένας δρόμος η Εθνική οδός Θεσσαλονίκης Κασσάνδρας από τον οποίο περνάνε χιλιάδες οχήματα καθημερινά και πρέπει να θεωρείσαι τυχερός αν φθάσεις στον προορισμό σου. Κάθε καλοκαίρι και μόλις αρχίσει να αυξάνετε η κίνηση στον δρόμο αυτό, ξεκινούν και τα έργα. Εκατομμύρια Ευρώ πεταμένα και πάνω από δέκα χρόνια τώρα δεν λέει να τελειώσει. Το μόνο σίγουρο. Είναι ήδη παλιός. Δέν τελείωσε και είναι δέκα χρόνια πίσω. Οι κακοτεχνίες ατελείωτες. Και δυστυχώς παίρναμε από την μία στην άλλη, αντί να καλυτερέψουν τα πράγματα χειροτερεύουν. Είναι η τρίτη φορά που μέσα σε δέκα χρόνια τον χαλάνε και τον ξαναφτιάχνουν και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Η είναι ανίκανοι, η κάποιοι έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά. Το ότι συνεχίζει να σκοτώνετε κόσμος το αποδίδουμε μάλλον στο κισμέτ. Τώρα κατά τον Αστυνομικό διευθυντή μας φταίνε οι αλλοδαποί Τι θα ακούσουμε ακόμη.
Διαβάστε λίγο στην παρακάτω διεύθυνση τον απολογισμό των έργων του 2006. Έργα δηλαδή που τελείωναν το 2006 η ήταν σε εξέλιξη. http://www.thessalonikicity.gr/Dioikisi/ap_2006/erga-06.htm.
Ένα ψέμα όλα Απ' ότι φαίνεται τα μεγάλα έργα θέλουν και μεγάλες θυσίες. Αλλά εδώ ο φόρος τιμής έχει γίνει αφόρητος. 15 χιλιόμετρα δρόμου πόσες ζωές θα χρειαστούν ακόμη;
Ψεύτες , κλέφτες και δολοφόνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: