Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Μαγαζί γωνία.

Άλλες 18 κλήσεις αναμένεται να στείλει ο ανακριτής κ. Ζαγοριανός σε εμπλεκόμενους για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων στους 25.

42 άτομα κάθονται από την Τρίτη στο εδώλιο του κατηγορουμένου στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση των Ζωνιανών. Το δικαστήριο καλείται να εξετάσει 8 δικογραφίες, με σημαντικότερες αυτές της σπείρας των ΑΤΜ και της ενέδρας κατά αστυνομικών

24 άτομα ετοιμάζεται να καλέσει σε απολογία ο εφέτης ανακριτής για την υπόθεση του δομημένου ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ, που κατέληξε υπερτιμημένο σε τέσσερα ασφαλιστικά ταμεία.

Με μία κίνηση-ελιγμό, κι ενώ κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή την άρνησή του να στείλει εκ νέου στη Βουλή τον φάκελο του Βατοπαιδίου, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Σανιδάς ζήτησε να συγκληθεί η ολομέλεια του συμβουλίου Εφετών, για να ορίσει εφέτη ειδικό ανακριτή που θα διενεργήσει την τακτική ανάκριση των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο.Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Αρ. Παυλίδη που «στριμώχνουν» ακόμη περισσότερο τη ΝΔ εν όψει της μυστικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα.

Ένας υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στο Αρχηγείο της EΛ.ΑΣ. είναι ένας από τους εγκεφάλους της "συμμορίας με τα τζόκεϊ" που έχει διαπράξει τουλάχιστον 26 ληστείες τραπεζών από τον Δεκέμβρη του 2008.

Το μόνο επάγγελμα που δεν μοιάζει να περνάει κρίση αυτή την εποχή πρέπει να είναι οι δικηγόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: