Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Πόσο ξεφτίλας ????

Τους φτύνεις και νομίζουν ψιχαλίζει.   Μα πόσο ξεφτίλας μπορει να εισαι ρε καρατζαφυρερ ????  Εσύ δεν φώναζες μονόδρομος το μνημόνιο πριν ένα χρόνο ????   τι άλλαξε τώρα ???? Οπου με πάει ο άνεμος πάω ????  Παράσιτα του κερατά λίγη τσίπα δεν έχετε......

Τάδε έφη ο Άρειος  .
Στο γαλάζιο στρατόπεδο επιχειρούν να ερµηνεύσουν τα µηνύµατα προς τη Ν.∆. που εκπέµπει τις τελευταίες ηµέρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, παράλληλα µε την αντιµνηµονιακή στροφή του κόµµατός του, αφήνει πλέον ανοιχτό το ενδεχόµενο συνεργασίας µε τη Ν.∆.

«Οι καιροί απαιτούν άλλες προσεγγίσεις. Ολοι κρινόµαστε... Χαίροµαι που υπάρχει ανταπόκριση και από την απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Συγγρού», ανέφερε χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης (στο Mega) και έκλεισε το µάτι σε µια µετεκλογική συνεργασία µε τον Αντώνη Σαµαρά, προσθέτοντας: «Εχω ανοιχτά τα αυτιά µου για το µήνυµα που θα δώσει ο εκλογέας την ηµέρα των εκλογών. Ο καθένας θα πάρει την πυξίδα που του πρέπει από το µήνυµα των εκλογών. ∆εν βοηθάει να είναι κάποιος µέσα σε παρωπίδες, ράγες και αγκυλώσεις...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: