Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Yiorgo o επικίνδυνος Μ..........

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3uXhlZngEeWysgLOKuGVpME9QzUjRxpmo52RsMgsD3wOuKGIOVVoMpJW92iDFAYb_SwpNuGxKLCQl7eBlDtghEttRwHeknRi7yhD_mFudZwGR83islV26JwOZ4Yc71JB0JBsqHn_Hsfax/s1600/pap-3.jpgYiorgo τελικά είσαι η τον κάνεις ?


Μα είναι δυνατόν να αποφασίζεις για τον ελληνικό λαό θαρρείς και είναι τσιφλίκι του μπαμπά σου ? Μας έβαλες με το έτσι θέλω στο ΔΝΤ κατόπιν εντολής άνωθεν. (τα δημοψηφίσματα Yiorgo μας τα γνωρίζεις?). Ούτε καν την σύμφωνη γνώμη της βουλής δεν είχες... Περνάς με το έτσι θέλω και με απειλές διαγραφής αντιλαϊκά μέτρα.. ( κομματάκι χουντικό  το βλέπω, τους επόμενους μην τους διαγράφεις μια και μια στην Γυάρο), τώρα θέλεις να κάνεις εκτός από την Ελλαδιτσα μας φτωχιά και τους Έλληνες φτωχούς... Που στο διάολο σε βρήκαμε Yiorgo. Έχω κάθε δικαίωμα να σε πω ψεύτη, απατεώνα και προδότη του Ελληνικού Έθνους, αλλά μάλλον καρφί δεν σου καίγεται. Μήπως και είσαι Έλληνας Yiorgo μας? Στο όνομα ποιας απάτης ξεπουλάς την χώρα άνανδρε,  ούτως η άλλως με την βλακεία σου χρεοκόπησες την χώρα και το ξέρεις πολύ καλά ότι η συνταγή που ακολουθείς μας βάζει σε ποιο βαθιά νερά... Για ποιο λόγο να πληρώσει ο Έλληνας πολίτης αυτά που εσείς κλέψατε? ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Yiorgaki ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αέρα χρήμα και κοροϊδία στους συνεταίρους σου τ' αμερικανάκια και τα φιλαράκια σου τους τραπεζίτες.. Αυτούς που ήδη τα έχουν πάρει πίσω από καιρό και με διάφορους τρόπους και τώρα μας ζητούν να τους τα ξαναδώσουμε..... Και γιατί να πληρώσω Yiorgaki (κοντά μισό εκατομμύριο ευρώ για να μην πάρω σύνταξη ?) για να μπορείς να δώσεις σύνταξη στο σινάφι σου στα μισά χρόνια του οικοδόμου Yiorgaki ? Και γιατί να πληρώσω για την παιδεία ? ξεπατώθηκα να πληρώνω φροντιστήρια .... και γιατί να πληρώσω για την υγεία Yiorgaki.... Πληρώνω τον ιδιώτη και έρχεται με ελικόπτερο να με πάρει από το σπίτι μου...... Δεν το θέλω το μοντέλο του κράτους που μου προτείνεις yiorgaki . Αυτό του να σου δίνω μόνο και συ να τα τρως η να τα δίνεις στα λαμογια τους τραπεζίτες φίλους σου και εταίρους.... Να το βάλεις εκεί που ξέρεις το μοντέλο αυτό Yiorgo μας....ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ........ Και κάτι ακόμη Yiorgo μας... Πες στα φιλαράκια σου της τρόικας πως ούτως η άλλως σαν να είμαστε τριτοκοσμικοί μας φέρονται με την ώρα τους ο Ελληνικός λαός θα τους το ανταποδώσει με τον ίδιο τρόπο... Ότι προλάβεις και τους δώσεις στο χέρι Yiorgaki γιατί τα υπόλοιπα είναι δικά μας και θα τα πάρουμε πίσω, ας το έχουν στα υπόψιν τους αυτό..
Ο Ελληνικός λαός τα κέρδισε με αίμα Yiorgaki  και συ τα παζαρεύεις τα υποθηκεύεις θαρρείς και είναι δικά σου...
Κλείνοντας Yiorgkaki θα σου πρότεινα να φύγεις όσο είναι καιρός.... γιατί θα έρθει και η δική σου η σειρά...  Με το χέρι στην τσέπη του κόσμου yiogaki και 'γω που είμαι πανιβλακας μπορώ να γίνω πρωθυπουργός... Φύγε και πάρε και το χαρέμι σου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: