Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Κας Μπατζελή συνέχεια

Δημοσιεύθηκε από τον χρήστη Tsouknida στις ΕΛΟΓΑΚ (ΕΛΟΓ), Σεμνά και Ταπεινά, Χτύπημα...τσουκνίδας!.

“ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ” κάλυψη σκανδάλων με την τοποθέτηση σε αξιωμάτα …. η κα Μπατζελή μάλλον ζήλεψε τις “λαμογιέs” της προηγούμενης κυβέρνησης!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

Διευθυντής του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) είναι εδώ και μέρες ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κορίνθου και μέλος της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Μπαρλιάς Χρήστος! Πολλοί απόρησαν με αυτήν την απόφαση λαμβάνοντας δε υπόψιν πως το όνομα του κ. Μπαρλιά εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Σ.ΚΟ.Σ Α.Σ.Ε. Συνεταιριστική Κορινθιακής Σταφίδας (όντας μέλος της) ενώ άλλοι αναρωτιούνται για τις γραμματικές του γνώσεις για να αναλάβει ένα τόσο καίριο πόστο. ( Να σημειωθεί ότι μέχρι πριν λιγές μέρες ήταν απλό μέλος του Δ.Σ. του ΕΛΟΓΑΚ ως εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΓΕΣ και…ξαφνικά έγινε ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΕΛΟΓΑΚ !!! μήπως έτσι “συγχωρούνται” τα σκάνδαλα ????? )

Να σημειωθεί επίσης πως ο κ. Μπαρλιάς πριν από λίγα χρόνια είχε αγοράσει αγροτική έκταση ανάμεσα στα χωριά Αγ. Βασίλειο και Αρχαία Νεμέα εκ μέρους της ΕΑΣ Κορίνθου με σκοπό την δημιουργία σύγχρονου τυροκομείου και όπως ισχυριζόταν τότε τα χρήματα θα τα έπαιρνε από κοινοτικά προγράμματα. Όσο το είδατε εσείς το τυροκομείο το είδαμε και εμείς!!! Ίσως όμως ο κ. Πεβερέτος(πρόεδρος ΕΛΟΓΑΚ) και οι άλλοι στη ΠΑΣΕΓΕΣ βάσει αυτού του γεγονότος κατάλαβαν την αγάπη του κ. Μπαρλιά για τα γαλακτοκομικά προιόντα και δεν ήθελαν να του τα στερήσουν, γιαυτό και του έδωσαν αυτή την θέση!

Το μόνο που απομένει είναι να δοθούν και στους άλλους δύο τα ανάλογα πόστα και η Κορινθία θα είναι υπερήφανη! Πρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ ο κ Παπαβασιλείου!!! και Πρόεδρος ΕΛΓΑ ο κ. Γκόλιας!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΟΥΚΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ????

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!


πηγή www.tsouknida.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: