Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η στραβός ειναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε

Ντροπή..... Όχι για την ήττα, καρφί δεν μου καίγεται, αλλά για την σιωπηλή αποδοχή, την βεβήλωση. Όχι φίλε μου απλά δεν παίζουμε, φεύγουμε, δεν μπορούν να καπηλεύονται Εθνικά μας σύμβολα και 'μεις να σιωπούμε. Ντροπή....και δεν φτάνει αυτό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που το μεταφέρουν δεν κάνουν καμία αναφορά για την προβοκάτσια... Σαν να μην συμβαίνει τίποτε


Πηγή www.in.gr


Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε 7-6 από την ΠΓΔΜ στα Σκόπια για την 5η αγωνιστική του World League μέσα σε... καυτή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει περισσότεροι από 2.000 οπαδούς, οι οποίοι μάλιστα είχαν καλύψει μια κερκίδα με μια μεγάλη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας.

Η ατμόσφαιρα φαίνεται ότι επηρέασε τη άπειρη ομάδα του Τάσου Δούμπα. Από τα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου και μέχρι το πρώτο λεπτό του τετάρτου, η Εθνική έπαθε «μπλακ άουτ» στην επίθεση, με τους φουνταριστούς να μην κερδίζουν αποβολές, αλλά ακόμη κι αν συνέβαινε αυτό, η μπάλα δεν έμπαινε στα αντίπαλα δίχτυα.

Και οι περιφερειακοί δεν πήγαν πίσω, μια και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης (από την θερμή έδρα που συνάντησαν) κυριάρχησε. Μετά το 6-3 (ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο), ο Γιάννης Δελακάς πήρε το… όπλο του και με δύο περιφερειακά σουτ έβαλε ξανά την Εθνική στο παιχνίδι της νίκης (6-5).

Ο Πρνιτς μετά αύξησε πάλι το σκορ και ο Μιράλης έκανε το 7-6. Ομως τα δύο χαμένα παραπάνω από τον Γιώργο Ντόσκα (συνολικά 1/6 παραπάνω), αλλά και το γεγονός ότι η διαιτησία... έπνιξε αποβολή πάνω στον Κώστα Μουρίκη (10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος) διαμόρφωσαν το τελικό 7-6.

Δεν υπάρχουν σχόλια: