Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Πόσο ξεφτίλας ????

Τους φτύνεις και νομίζουν ψιχαλίζει.   Μα πόσο ξεφτίλας μπορει να εισαι ρε καρατζαφυρερ ????  Εσύ δεν φώναζες μονόδρομος το μνημόνιο πριν ένα χρόνο ????   τι άλλαξε τώρα ???? Οπου με πάει ο άνεμος πάω ????  Παράσιτα του κερατά λίγη τσίπα δεν έχετε......

Τάδε έφη ο Άρειος  .
Στο γαλάζιο στρατόπεδο επιχειρούν να ερµηνεύσουν τα µηνύµατα προς τη Ν.∆. που εκπέµπει τις τελευταίες ηµέρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, παράλληλα µε την αντιµνηµονιακή στροφή του κόµµατός του, αφήνει πλέον ανοιχτό το ενδεχόµενο συνεργασίας µε τη Ν.∆.

«Οι καιροί απαιτούν άλλες προσεγγίσεις. Ολοι κρινόµαστε... Χαίροµαι που υπάρχει ανταπόκριση και από την απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Συγγρού», ανέφερε χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης (στο Mega) και έκλεισε το µάτι σε µια µετεκλογική συνεργασία µε τον Αντώνη Σαµαρά, προσθέτοντας: «Εχω ανοιχτά τα αυτιά µου για το µήνυµα που θα δώσει ο εκλογέας την ηµέρα των εκλογών. Ο καθένας θα πάρει την πυξίδα που του πρέπει από το µήνυµα των εκλογών. ∆εν βοηθάει να είναι κάποιος µέσα σε παρωπίδες, ράγες και αγκυλώσεις...».

Ενας Ελληνας !!!!!!!!!

Ενας Ελληνας θα βρεθεί επιτέλους ενας Ελληνας να αγαπάει λίγο αυτη τη χώρα ??????

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Συνθήματα διαμαρτυρίας στην ομιλία Παπανδρέου στο Βερολίνο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η διάλεξη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου. Ομάδα νεαρών διέκοψε την ομιλία του κ. Παπανδρέου, φωνάζοντας συνθήματα στα ελληνικά, βρίζοντας και προσπαθώντας να ξεδιπλώσουν αντικυβερνητικό πανό. Ένα από τα συνθήματα που φώναζαν ήταν «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να ληστεύει το λαό».  Οι νεαροί διέκοψαν επανειλημμένα την ομιλία του πρωθυπουργού, ο οποίος τους παρότρυνε να τον ακούσουν και μετά να διαμαρτυρηθούν. «Εγώ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις των παιδιών», είπε ο πρωθυπουργός, κάνοντας μάλιστα την πρόταση, αν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπός τους, να λάβει το λόγο, χωρίς να εισακουστεί. «Χρειάζεται ο διάλογος, εγώ είμαι ανοιχτός στο διάλογο», είπε ο πρωθυπουργός. Πρόσθεσε ότι «στην Ελλάδα χρειάζεται να κάνουμε μεγάλες αλλαγές», σημειώνοντας ότι «μακάρι η διαμαρτυρία από μόνη της να έλυνε το πρόβλημα στην Ελλάδα». Η διάλεξη του πρωθυπουργού συνεχίστηκε μετά την αποχώρηση των νεαρών από την αίθουσα.

Και να συμπληρώσω... σε μια αίθουσα κατάμεστη απο Ελληνες  ο Yiorgaki επέλεξε να τα πεί στά αγγλικά... Στην αίθουσα δεν υπήρχε Γερμανική αστυνομία στην είσοδο δεν γινόταν κανένας έλεγχος μια που ο περισσότερος κόσμος είχε συγκεντρωθεί εκει απο το μεσημέρι και οι φουσκωτοί του Yiorgaki φυσικά δεν ειχαν δικαίωμα να κάνουν τίποτε.....Θυμήθηκε ο τζεφρυ να μιλήσει ελληνικά αφού τον διέκοψαν εξοργισμένοι φοιτητές καλώντας τους σε διάλογο....  Τι περίμενε ο ξεπουλημένος να του βρούνε λύση οι φοιτητές στο πρόβλημα ???? Καλά να πάθουμε ας προσέχαμε.... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αυτή είναι η δημοκρατία μας και η αστυνομία μας

Ποιος είπε οτι η Κυβέρνησις  μας δεν προνοεί για τους πολίτες της και δεν προβλέπει ?????
"Στρατιωτικό νόμο" έβγαλε ουτε λίγο ούτε πολύ η ΕΛ.ΑΣ. Σερρών. Η απόφαση, με την οποία απαγορεύεται η κίνηση και στάθμευση γεωργικών οχημάτων στο οδικό δίκτυο του νομού από τις 8 το πρωί της Τετάρτης έως τις 8 το πρωί της Παρασκευής, καθώς και...
κάθε δημόσια ή υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία ή απόπειρα συνάθροισης και την οποία εξέδωσε ο ταξίαρχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, θυμίζει άλλες εποχές!.Μάλιστα το ζήτημα έφτασε και στη Βουλη, με τη Νέα Δημοκρατία να ζητά την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και τους εκπροσώπους του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν λόγο για αυταρχικό ολίσθημα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος έκανε λόγο για απόφαση που καταλύει σοβαρές συνταγματικές ελευθερίες και ανοίγει την πόρτα σε μία επικίνδυνη τακτική για την κυβέρνηση. Ζήτησε από τον Χρ. Παπουτσή να δώσει διευκρινίσεις, τονίζοντας: "Τα πράγματα δεν είναι απλά: αφού η κυβέρνηση έδεσε τη χώρα με το Μνημόνιο επιχειρεί τώρα να αφαιρέσει σοβαρά δικαιώματα".

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής έκανε λόγο για ένα ακόμη κρούσμα μετά την Δευτέρα, οπότε οδηγήθηκαν στο κρατητήριο συνδικαλιστές αγρότες στις Σέρρες. "Πού πάει η κατάσταση;" διερωτήθηκε, ενώ ζήτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να τοποθετηθεί στη Βουλή. "'Το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν' ξεφεύγει από όλα τα όρια και τα πλαίσια και προτού να έχουμε παραπέρα ολισθήματα. Ο αστυνομικός διευθυντής δεν πρέπει να λειτούργησε από μόνος του", πρόσθεσε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης έκανε λόγο για απόφαση που έχει να υπάρξει από την εποχή της Χούντας και τόνισε πως ο ταξίαρχος επέβαλλε στρατιωτικό νόμο στο νομό του, παραβιάζοντας κατάφωρα το Σύνταγμα. "Η χώρα κυβερνάται πλέον πραξικοπηματικά, με βάση το μνημονιακό πρόγραμμα, που εφαρμόζεται κατά παραβίαση του Συντάγματος", τόνισε.
Πριν να προσέλθει ο Χρήστος Παπουτσής στη Βουλή, το λόγο πήρε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, που σχολίασε ότι "αν είναι για το κλείσιμο των συνόρων της χώρας, ως μορφή διεκδίκησης, τότε ναι. Απαντώ πως η χώρα δεν είναι στα χέρια κανενός, ανήκει στους πολίτες της".
Τη σκυτάλη πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μ. Μπεντενιώτης οποίος υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή δεν καταλύει κανένα συνταγματικό δικαίωμα, αλλά περιορίζει την οποιαδήποτε προσπάθεια να περιοριστούν δικαιώματα συνταγματικώς κατοχυρωμένα. "Μερικά ζητήματα" είναι σημαντικότερα και, καθώς φαίνεται, στις Σέρρες "ανοίγει μια χαραμάδα που δεν είναι τυχαία", απάντησε ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Δηλώσεις Παπουτσή
Με επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο Κ. Μαρκόπουλο απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, επιβεβαιώνοντας το περιεχόμενο της απόφασης.

"Γιατί τόσο πολύ χύνει κροκοδείλια δάκρυα ο κος Μαρκόπουλος; Τον ενόχλησε η ακραία, τυπική φρασεολογία της απόφασης, ή γιατί δεν πέτυχε ο δικός σας σχεδιασμός να κλείσουν τα σύνορα στον Προμαχώνα για να αποδειχθεί πως δεν υπάρχει κράτος; Έχω την αίσθηση πως γι’ αυτό διαμαρτύρεστε, γιατί δεν κλείσανε τα σύνορα" ανέφερε ο Χρ. Παπουτσής, τονίζοντας πως η απαγόρευση ισχύει μονάχα σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα σύνορα.

"Τι ακριβώς θέλει η ΝΔ; Την παραίτηση του υπουργού; Να καταθέσει πρόταση μομφής προς τον υπουργό. Αυτό προβλέπει η κοινοβουλευτική δημοκρατία και διαδικασίες", πρόσθεσε.

Θάφτηκε απο τα ΜΜΕ και η διαδήλωση των δικηγόρων

Χτες πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας συλλαλητήριο των δικηγορικών συλλόγων όλης της Ελλάδος.
Ξεκινήσαμε από τη Βουλή, κατευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Οικονομικών, έπειτα στο δικηγορικό σύλλογο Αθηνών και η πορεία τερματίστηκε στο σημείο που είχε και ως αφετηρία της, τη Βουλή.3.000 κόσμος από όλη την Ελλάδα διαδήλωσε κατά της εξόντωσης των δικηγόρων, κατά της απαξίωσης της δικαιοσύνης.Στην διαδήλωση συμμετείχαν όχι μόνο επαρχιακοί σύλλογοι αλλά και δικηγόροι Αθηνών παρά τη στάση του κ. Παξινού που συναινεί στο άνοιγμα του επαγγέλματός μας.Όμως πουθενά δεν ακουστήκαμε καθώς κανείς δεν αναφέρθηκε στην αξιοπρεπή διαδήλωσή μας!!!!

Θέλει....η τρόικα να κρυφτεί κι η χαρα δεν την αφήνει!

Εγώ από χθες νιώθω πραγματικά πιο ήσυχος. Γιατί μέσα σε μα περίοδο όπου η ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο, ήρθε μια συνέντευξη τύπου να μας γνωστοποιήσει επακρβώς τι μας περιμένει. Η καθυστερημένη αντίδραση της κυβέρνησης αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι όλα γίνονται μόνο για επικοινωνιακούς λόγους. Μην μας σοκάρουν οι λέξεις ιδιωτικοποίηση και εκποίηση. Να μας σοκάρει η πλήρης εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Ας πουληθεί ακόμη κι ο Παρθενώνας. Αλλά με δική μας απόφαση.
Ένα νοικοκυριό άμα χρωστάει μπορεί να πουλήσει και το σπίτι του αν κρίνει ότι έτσι θα απαλλαγεί από πιέσεις και να πάει να ζήσει σε μικρότερο
Στην Ελλάδα αποφασίζουν άλλοι όχι μόνο να πουλήσουν το σπίτι μας αλλά και να μας υποχρεώσουν να νοικιάσουμε από αυτούς το νέο μας σπίτι. Κάτι σαν αποικιοκρατική σύμβαση σε εθνικό επίπεδο.
Η δε κυβέρνηση δεν είναι δέσμια ούτε προβλημάτων, ούτε αδιεξόδων. Είναι απλώς σύμμαχος, επιφορτισμένος να φέρει εις πέρας το πρότζεκτ. Γιατί ας μας απαντήσει επιτέλους κάποιος....Αν είναι να εξαθλιωθούμε και να μην αναγνωρίζουμε πια τις ζωές μας τι νόημα έχει αν αυτό θα γίνει με δουλοπρπεπή υπακοή όταν κάλλιστα μπορεί να γίνει με αξιοπρεπή ανυπακοή;;

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η επίσημη ειδησιογραφία στο Ελλαδιστάν

Αλήτες δημοσιογράφοι ήδη από καιρό κατασκευάζουν ειδήσεις.....Πως μας κατάντησες έτσι Yiorgaki.... Μπράβο και στα παιδιά μας της ΕΛ.ΑΣ άξιος ο μισθός σας.....Εχω την εντύπωση οτι δέν εχουμε δει ακόμη τίποτε....