Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Γαμώ τα υπουργεία σας

Ξέρεις ποιος  είμαι εγώ ρε τιποτένιε ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ.... Τους νόμους τους φτιάχνω για σας κορόιδα όχι για μένα και όταν λέω φερε τασάκι να τσακίζεσαι , που θα μου πεις και που να καπνίσω.....Ρε, εγώ σου επιτρέπω να αναπνέεις το κατάλαβες ?????? Η έχουμε τσαμπουκάδες υπουργους η δεν έχουμε.....'Ετσι μπράβο ΤΣΙΜΠΟΥΚΗ ΜΟΥ δείξε του αχάριστου ποιός κάνει κάνει κουμάντο στο σπίτι του.... Και που είσαι δεν του στέλνεις και κανά ΣΔΟΕ να συνέλθει κάπως που τόλμησε να σου πεί πως απαγορεύεται το κάπνισμα στην κωλοταβέρνα του στο Κωλο-νάκι ο Κωλομακακας.... Ποιον? εσένα κοτζαμ υπουργάρα....Πού είσαι Τσιμπούκη μου.....σας φτύνουν και νομίζετε  οτι ψιχαλίζει..... Άντε σπίτια σας κομπλεξικοί πίθηκοι..... Ντροπή.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστράτευσης των ναυτεργατών αφήνει ο Γ.Διαμαντίδης

Ποιος σας είπε βρε ταγκαλάκια ναυτεργάτες ότι έχετε το δικαίωμα να απεργείτε ?????  Στο χουντικό κράτος του ΓΑΠ ζείτε..... Γρήγορα τα κεφάλια μέσα......Εσείς δεν πρασινίσατε την Ελλάδα πάλι στις πρόσφατες εκλογές ???????    ε κάντε τον γαργάρα και να είστε ευχαριστημένοι αν παίρνετε 12 μηνιάτικα τον χρόνο....

Ο Γ.Διαμαντίδης (υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων) δήλωσε πως «το κράτος δεν θα αφήσει την πατρίδα μας κομμένη στα δύο» και πως «όλα τα ενδεχόμενα για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι ανοιχτά», αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως ένας τρόπος είναι και η επιστράτευση.

Κοίτα να δεις ευαισθησίες ο υπουργός !!!!!!!!! Όταν κόβουν τις συντάξεις τους μισθούς κατακλέβουν με περαιώσεις και έχτρα φορολογίες συνταξιούχους και φαλιρισμένους πλέων μαγαζάτορες και βιοπαλαιστές καρφί δεν τους καίγεται τώρα έγινε πατριώτης..

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Yiorgaki σε σημερινές δηλώσεις....




Ουπςςςςςςςςς   Συγνώμη....προεκλογικές αλήθειες ηταν........

Ο Θεός τους κάνει και μετά τους ενώνει ...

Εμείς τι φταίμε ????
Κόψτε φάτσες τροικανές  !!!!!!!!!!!!!!

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αποκαλύψεις - σοκ από υπουργό του Κ. Καραμανλή Senior....

Για πρώτη φορά ένας πρώην υπουργός βόρειας Ελλάδας των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο κ. Νίκος Μάρτης αποκαλύπτει με έγγραφη αναφορά του...
στον Κώστα Χαρδαβέλλα το σκοτεινό και ελεεινό πολιτικό παρασκήνιο στη χώρα μας γύρω από τον πλούσιο ορυκτό πλούτο που διαθέτουμε. Η πρώτη φράση του εγγράφου του κ. Μάρτη δίνει ακριβώς την εικόνα και τη σημασία που είχε για τη χώρα μας το θέμα αυτό:

«Το 1981, έτος αφετηρία της εισόδου της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή κοινότητα ως 10ο μέλος ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γκάστον Τορν δήλωνε ότι : «Η Ελλάδα μπαίνει στην Ευρώπη με 3 πλεονεκτήματα 1) την Εμπορική Ναυτιλία, 2) τον Ορυκτό της πλούτο και 3) το επιχειρηματικό δαιμόνιο των ελλήνων».
Αυτά λέει στην πρώτη κιόλας φράση ο κ. Μάρτης και μετά προχωράει στις αποκαλύψεις: «Εάν θεμελιωνόταν το βιομηχανικό συγκρότημα της Αμφιπόλεως (του Στρυμώνα), όπως αναγγέλθηκε ως οριστική απόφαση και ανακοινώθηκε την 9η Νοεμβρίου 1982 από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γερ. Αρσένη και την 4η Μαρτίου 1983 από τον Διοικητή της ΕΤΒΑ Κουμπή, θα είχαμε από τη δημιουργία του βιομηχανικού συγκροτήματος, πλην άλλων προϊόντων, 3 τόνους χρυσού ετησίως και 150 τόνους αργυρού ετησίως.
Σήμερα θα είχαμε τουλάχιστον 60 τόνους χρυσού, 300 τόνους αργυρού και πολλούς τόνους των άλλων προϊόντων.
Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας θα ήταν διαφορετική. Η Μονάδα που ανέφερα θα αντλούσε κοιτάσματα από τη Χαλκιδική, τη Θάσο και τη Θράκη. Το ΙΓΜΕ ανακάλυψε μεικτά θειούχα στο Παγγαίο, στο Κιλκίς και στη Λακωνία. Συνεπώς θα ήταν δυνατή η ανέγερση και δεύτερου συγκροτήματος εκτός από αυτό του Στρυμώνα. Αν συνεπώς στα μεταλλεύματα που αποδεδειγμένα υπάρχουν στη χώρα και, κατά πληροφορίες, δεν υπάρχουν όλα σε άλλες χώρες της ΕΟΚ, όπως βωξίτες, λευκόλιθοι, νικέλιο, χρώμιο, προστεθούν το ουράνιο και τα μεικτά θειούχα, η Ελλάδα μόνο με τον ορυκτό πλούτο θα είναι στην πρωτοπορία των της Ευρώπης. Οι επιπτώσεις από το Μνημόνιο δεν θα ήταν οδυνηρές και το δημοσιονομικό χρέος της Ελλάδος δεν θα απασχολούσε έντονα τρίτους, αλλά και Έλληνες.
Το 1981 επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη 75 Γάλλοι δημοσιογράφοι επαρχιακών Γαλλικών εφημερίδων. Τους κατατόπισα πάνω στο χάρτη του υπουργείου Βορείου Ελλάδας για την Πολιτιστική Ιστορία της Μακεδονίας – Θράκης, καθώς και για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, με ιδιαίτερη έμφαση στον Ορυκτό πλούτο τόσο της Βορείου Ελλάδος, όσο και ολόκληρης της Ελλάδας. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα επισημάνθηκε σε ελληνική εφημερίδα, πως οι Γαλλικές εφημερίδες είχαν γράψει ότι: ΅Η Ελλάδα θα γίνει Μεταλλουργία της Ευρώπης!»
Σε άρθρο των FINANCIAL TIMES του 1978 (Βιομηχανική Επιθεώρηση, Απρίλιος 1978, σελ. 257) αναφέρεται: «Όταν η Ελλάδα γίνει το δέκατο μέλος της ΕΟΚ, ο εκτεταμένος Ορυκτός της πλούτος θα προμηθεύσει την Κοινή Αγορά με μία μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών, που θα συμβάλλουν στην εξασφάλιση ουσιαστικής αυτάρκειας της Κοινότητας ως προς πολλά προϊόντα».
Είναι γεγονός ότι – με εξαίρεση τα Πετρέλαια της Μεγάλης Βρετανίας και του γαιάνθρακα – η χώρα μας είναι η πλουσιότερη χώρα της ΕΟΚ σε μεταλλεύματα οικονομικώς εκμεταλλεύσιμα. Ορισμένα δε από αυτά είναι και στρατηγικής σημασίας (ουράνιο, νικέλιο, Βωξίτης, χρώμιο)».
Αυτά γράφει ο πρώην υπουργός κ. Ν. Μάρτης στον Κώστα Χαρδαβέλλα. Και από Μεταλλουργία της Ευρώπης η Ελλάδα κατάντησε ο ζητιάνος της Ευρώπης.


Πηγή    newsbomb.gr

Αδίστακτοι συστηματικοί κλέφτες και ψεύτες

 Επί 20 λεπτά λέει, εξέθετε η Κα Κατσέλη τον προβληματισμό της και τις ενστάσεις της σχετικά με συλλογικές συμβάσεις εργασίας και λοιπά, στους απεσταλμένους της Τρόικας οι οποίοι με μεγάλη προσοχή και χωρίς να την διακόψουν την άκουσαν, για να την απαντήσουν στο τέλος με μία και μοναδική φράση.......Δεν γνωρίζετε τι έχετε υπογράψει κυρία μου??????    Και λέω εγώ τώρα ....Ποιον δουλεύουν ???? Άντε δεν ήξερε όταν υπέγραφε, έξι μήνες μετά δεν μπήκε στο κόπο να το διαβάσει τι υπέγραψε η Κα υπουργός ???? Αδιάβαστη πήγε στο μάθημα ?????   Αν ναι, γιατί δεν παραιτείται ???? Μα τι ηθοποιοί είναι αυτοί τέλος πάντων....   Ίσα ίσα για να πει ο κόσμος, να η Κατέλη έκανε ότι περνούσε από το χέρι της..... Ρεεεε  " ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ " άντε σπίτια σας ΨΕΥΤΕΣ κατ' επάγγελμα...άντε σπίτια σας....Μονο η καρέκλα σας σας ενδιαφέρει.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τα χαμένα ποζιτρόνια του πρωθυπουργού

Από το Μαρικάκι

Ενδιαφέρον κι ελπιδοφόρο το πείραμα του CERN με την παγίδευση ατόμων αντιύλης στην τεράστια μαγνητική παγίδα του εργαστηρίου. Για την ακρίβεια μάλλον πρόκειται για κάτι συναρπαστικό και πιθανότατα οι γνώστες της σωματιδιακής φυσικής θα έχουν ήδη εκστασιαστεί.
 Οι επιστήμονες στο εξής θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν τις διαφορές ύλης και αντιύλης στο κυνήγι της ανακάλυψης των μυστικών του Σύμπαντος.
Ωστόσο, αυτή η ιδιότητα της αντιύλης να εξαϋλώνεται μόλις έρθει σε επαφή με την ύλη παράγοντας υψηλής θερμικής ενέργειας λάμψη, μοιάζει όχι μόνο συναρπαστική σαν την επιστημονική φαντασία αλλά και χρήσιμη από πρακτικής απόψεως. Αλλά, ως γνωστόν το θέμα με την επιστημονική γνώση είναι σε τίνος τα χέρια θα βρεθεί και υπέρ ποιων σκοπών θα χρησιμοποιηθεί.
Μία ιδέα πάντως θα ήταν να αναζητείται η αντιύλη ή τα αντισωματίδια ανεπαρκών κι επικίνδυνων πρωθυπουργών (να μια χρήση υπέρ της κοινωνίας) ώστε άμα τη επαφή της πρωθυπουργικής ύλης και αντιύλης να φεύγουν προς το πύρ το εξώτερον αφήνοντας μια καυτή λάμψη που θα καίει μνημόνια και αντιμνημόνια, δανειακές συμβάσεις και αντισυμβάσεις, ευρά και αντιευρά και πάει λέγοντας. Απείρως πιο αποτελεσματικό, (καθώς φέρει οριστικά αποτελέσματα), από τον τρόπο που το Μέγκα και τα άλλα κανάλια εξαφάνισαν από τις οθόνες μας την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, με εξαιρετικά αναχρονιστικές μεθόδους, οι οποίες πέρα από το ότι δεν εμπίπτουν στη σφαίρα της επιστήμης, δεν τα πάνε καλά, μα καθόλου καλά, ούτε με τη Δημοκρατία.
Από την άλλη ίσως το πείραμα έρχεται να επιβεβαιώσει με κάποιο τρόπο τις αντιφάσεις που παρατηρούμε όλοι πάνω μας, δίπλα μας. Όλοι έχουμε έναν άυλο, αφανέρωτο αντι-εαυτό που μας τσιγκλάει, μας θυμώνει, μας εκθέτει στον φανερό εαυτό μας. Μόνο ο Γιώργος δεν φαίνεται να διαθέτει τέτοια αντιύλη, τα κατάλληλα ποζιτρόνια και αντιπρωτόνια που να θέτουν τον φανερό του εαυτό υπό αμφισβήτηση, να τον επαναφέρουν στην πραγματικότητα, στη χειρότερη να τον απειλούν με ένα τσαφ!: «πάω καλά;», «είναι όντως μονόδρομος;», «είμαι στ’ αλήθεια σοσιαλιστής ή μήπως άτεγκτος μονεταριστής;», «είμαι πρωθυπουργός χώρας ή πρωθυπουργός σκέτο;», «είμαι μεταρρυθμιστής ή ένας ματαιόδοξος Killer της σειράς, ου μην και serial Killer;».
Ίσως όμως λόγω της χαμένης κάπου στο διάστημα πρωθυπουργικής αντιύλης που έχει ως αποτέλεσμα την εγκατάλειψή του στη μονόχνωτη συμπαγή του ύλη, χωρίς την προσγειωτική υποψία αναίρεσής της κάπου εκεί έξω, χωρίς καμία άυλη υπόσταση η οποία είναι αυτή που δίνει τους χυμούς στην ύπαρξη, ο ίδιος να έχει χάσει το παιχνίδι (του). Παρόλο που κι εμάς μας οδηγεί με τον τρόπο του στη μοιραία συνάντηση με την φανερωμένη αντιύλη μας. Μπορεί όμως το «μοιραίον» του δικού μας μέλλοντος να είναι αναστρέψιμο. Το δικό του όχι....
ΥΓ: Το παράδοξο με την επιστήμη είναι ότι προπορεύεται μακράν της κοινωνίας, και ακόμα χειρότερα, σημειώνει επιτεύγματα όταν η ανθρωπότητα κάνει βήματα προς τα πίσω ολοταχώς..

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Περαστικά μας

Δεν βάζουμε μυαλό...... το είχαμε ξαναπεί αυτό αλλά μάλλον ο Έλληνας δεν προλαβαίνει τις εξελίξεις.. Ας μην χαίρετε πολύ όμως ο Yiorgaki γιατί σε κάποιες προηγούμενες εκλογές είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο με διαφορετικά χρώματα...Γρήγορα όμως ο καταλληλότερος πήρε πόδι....Με την αποχή να ξεπερνά κατά πολύ το 50% μόνο ένας χαζός μπορεί να μιλήσει για πολιτική επιδοκιμασία...

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Τάδε έφη Παπούλιας Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο οποίος υπενθύμισε με αυστηρότητα σε όσους προτιμούν τον καναπέ από την κάλπη,πως η δημοκρατία κατακτήθηκε με αγώνες.
Τώρα θυμήθηκε ο Κος Πρόεδρος την δημοκρατία και τους αγώνες.... Για όλα τα δημοκρατικά μέτρα της χουντικής κυβέρνησης του ΠαΣοΚ δεν είχε τίποτε να πει....
Τσομπάνηδες και πρόβατα.........

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Νέες ταυτότητες αστυνομικών και 666

Θα ήθελα να σας αναφερω ότι χθες παρελαβα την νέα αστυνομική ταυτοτητα σε μορφή κάρτας. Αυτή την ταυτότητα για την οποία ακουγονται τοσα. Κάθησα και την έψαξα να δω αυτό που ακούω συνεχως οτι αυτη η ταυτοτητα περιεχει τον αριθμο "666". Προς μεγάλη μου θλιψη υστερα απο αρκετη ωρα ψαξιματος στο υδατογραφημα διαπιστωσα οτι οντως σε ενα συγκεκριμενο σημειο αναγραφονται οι παραπανω αριθμοι...Δεν ειμαι κανενας θρησκοληπτος, απλα εχω την εξης ‚ απορια. Υπαρχουν τοσα χιλιαδες συμβολα τα οποια θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν. Αν υποθεσουμε οτι αυτο ειναι τυχαιο καθαρα, για ποιο λογο σκαναρανε ενα συμβολο μεσα απο το οποιο μπορουν να δημιουργηθουν αυτοι οι αριθμοι εστω και τυχαια, αριθμοι για τους οποιους τοσα ακουγονται απο την θρησκεια μας και δεν αποφασίσανε να βάλουν κατι πιο "καθαρο" ετσι ωστε να μην προκαλεσουν και την παραμικρη ανησυχια στον κοσμο?Το αναφερω αυτο γιατι με ανησυχησε ιδιαιτερως αυτο που ειδα και για να γνωριζει ο κοσμος οτι αυτα που ακουγονται απο τη θρησκεια μας για τις καινουριες ταυτοτητες ισχυουν.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Εγγυήσεις για την εργασιακή ασφάλεια

Aρ. πρ.: Φ.10035/12393/739/23.6.2010

Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 25 του ν. 3846/2010 (Φ.Ε.Κ. 66 Α΄) «Εγγυήσεις για την εργασιακή ασφάλεια και άλλες διατάξεις», σχετικά με θέματα ασφάλισης επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων σε περιοχές με ειδικά πληθυσμιακά κριτήρια.

 

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 9 – ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Με τη νέα διάταξη της παραγράφου 9 του άρθρου 25 καθορίζεται το ασφαλιστικό καθεστώς των προσώπων ή μελών εταιριών οποιασδήποτε μορφής που εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά συστήματα. Όπως προσδιορίζεται στη διάταξη, τα πρόσωπα αυτά ασφαλίζονται υποχρεωτικά στον Ο.Α.Ε.Ε. εφόσον εγκαθιστούν φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος άνω των 20 kw. Εξαίρεση από την ασφάλιση του Ο.Α.Ε.Ε. και υπαγωγή στην 7η ασφαλιστική κατηγορία του Ο.Γ.Α. προβλέπεται μόνο για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες τουλάχιστον για μία πενταετία οι οποίοι μπορούν να εγκαθιστούν φωτοβολταϊκό σύστημα μέχρι και 100 kw. Το κατά κύριο επάγγελμα του αγρότη πρέπει να βεβαιώνεται με βάση το Μητρώο Αγροτών από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.  Είναι αυτονόητο, ότι οι αγρότες που εγκαθιστούν φωτοβολταϊκό σύστημα άνω των 100 kw ασφαλίζονται υποχρεωτικά στον ΟΑ.Ε.Ε..

Διευκρινίζεται ότι η υποχρέωση ασφάλισης στον Ο.Α.Ε.Ε. των εν λόγω προσώπων καθώς και η καταβολή των προβλεπόμενων εισφορών, ξεκινά από την ημερομηνία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Επισημαίνεται επίσης, ότι πρόσωπα που εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά συστήματα ισχύος μέχρι και 20 kw δεν ασφαλίζονται ούτε στον Ο.Α.Ε.Ε. ούτε στον Ο.Γ.Α..

Yiorgaki έχασες...Φύγε.....Οι εκλογές σε απόλυτους αριθμούς....

Για να δούμε λίγο την χαρά όλων των νικητών...Κέρδισε ο Yiorgaki κέρδισε ο Σαμαράς κέρδισε ο Karatzafuhrer.....κέρδισε και η Αλεκάρα... όλοι κερδισμένοι τελικά... Για να δούμε όμως τους αριθμούς..

Δικαίωμα ψήφου είχαν ..........9.456.500  Έλληνες και αλλοδαποί μαζί    !00%
Ψήφισαν                                  5.800.000                          =''=                     61%

ΠαΣοΚ                                     1.825.000                         =''=                     31.5 %  επι ψηφισάντων
ΠαΣοΚ                                                                                                         19.3%  επί εγγεγραμμένων
ΝΔ                                            1.725.000                        =''=                      29.75   επί ψηφισάντων
ΝΔ                                                                                    =''=                     18.25% επί εγγεγραμμένων

Αποχή 39%   επι του γενικού συνόλου .......  

Τα συμπεράσματα δικά σας